tiistai 30. lokakuuta 2012

Don't run away

Pakko alottaa blogi ilouutisella! Corrin rohina on lakannut kokonaan!:) Tänään menee vielä vipa annos antibioottia ja herra voi paremmin kuin aikoihin <3 Kiipeilee jopa noitten tenujen kanssa häkin seinää pitkin ja kaikki herkku kiinnostaa:'D Oon nyt pappaa syöttänyt hieman kielletyilläkin aineksilla kuten pullalla... Onhan tolla jo sen verran ikää, että saa hieman nautiskella vanhuuden päivistään!



Sitten päivän kuulumisiin:) Tänään oon saanut tehdä koko ajan jotain! Aamusta töihin, kotiin, hetki koneella, kauppaan, postiin, kissan raapimispuun kokoomista, vaatteiden sovittelua ja hieman laiskottelua :) Päivä on hurahtanut ja en edes lenkillä ehtinyt käydä! Nyt oon kyllä puhki ja aion pian mennä nukkumaan!(: Jaksaa huomenna olla pirteänä koko illan töissä. Sitä seuraavana päivänä onkin taas aamu... jippii...

Kiipeilypuun ja valjaat tilasin tosiaan zooplus.fistä. Kyseisestä kaupasta olen tilannut oikeastaan kaikki rottien tarvikkeet asumuksista ja riippareista lähtien, koirien petejä ja nyt kissallekkin jotain(: Toimitus on nopeaa ja vielä mitään moitittavaa ei ole koko liikkeestä. Lisäksi sivutkin on ihanan selvät ja helpot myös tämmösen tyhmän ymmärtää!:) Käykää kurkkaa jos ette ennen oo moisesta kuullut!

Kokoamista, pojat kiinnostuneet mitä taahtuu, mutta kuvassa koirat enemmän kiinnostuneet Otosta:''D

Kokoaminen osa 2.

Tattadattataaa!!! Valmis! Sepä kävi nopeasti! Not tod!

Hiiri! Näitä onkin tässä 3kpl :)

Pehmuste <3 Ylimpään en laittanut kun aattelin, että Oton ois turvallisempi oleskella siellä ilman sitä. Ettei vaan puttoo!

Ylhäältä katottuna.

Otto-herra hyllyn päällä kummastelee mitä tapahtuu ja totuttelee uuteen pukuunsa(:

Otto totuttelee pukuun ja uuteen puuhunsa. Hieman vielä vierastaa sitä, toivottavasti ajan kanssa tottuu(;

Sitten lisää asiaa, pian on halloween!Vai onko se ollu jo??? Vai??? No joka tapauksessa himottais päästä Seinäjoelle Pe kun kerta lauantain kynttilakutsut peruuntu!:( Työt venyy niin pitkälle. Yritän nyt puhua jos joku ihana ihminen vaihtais vuoroja että pääsisin iltaan!(: Olisi ihana päästä viettää kerrankin halloweenia baariin! Ostin jopa itelle jo asusteen(; Tarkotus ois olla vampyyri, mikäpä muukaan! Mulla on jopa liimattavat hampaat sitä varten(: Toivon toivon toivon, että saan vaihettuu vuoroa ja että saan kavereita sinne! Niin ja Lauantaina tyttyjen kanssa kauhuleffa iltaa!:) Kivaa tulee! Pitää vaan taas jaksaa vaivautuu leipomaan...

Mutta tässä nyt hieman kuvia mun asuista yms. :)


yli ihanat ripset ja teko verta, of course.

Lila mekko:'D Väri ei ihan noin kirkas:) Vähän tummempi.


Nyt alan lepäämään. 

<3:lla Sartza

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti