maanantai 29. lokakuuta 2012

In my mind, In my head


Mitähän tästä päivästä vois sanoo? Se on kulunut samalla nopeesti, että hitaasti. Kävin tossa aamusta Kauhavalla iskän kaa ja oli ihan mukava reissu kun muuten ei tuu paljoo vietettyy aikaa tuon kanssa:) Tuli ostettua kuulokkeet, muovihöskä rotille siitä lisää myöhemmin, iittalan kaksi keskikokoista lautasta ja jotain muuta krääsää. Söin myös Rollsissa kasvisannoksen, myyjä kuuli väärin, että ostan kaksi ja en kehannu kieltää joten vein tuliaisina äiteelle sen toisen :''D Löysin myös tosi kivan sivuston jossa voi katsoa paljon kaloreita mitkäkin annokset yms. sisältää. Joo, tää on aika perus juttu, mutta ite löysin vahingossa ja oon ihan tohkeissani:D Tästä sinne.

Tänään en ole syönyt juuri mitään, aika sujahtanut ihan sikanopeasti, ainoa suolanen ruoka mitä oon syöny oli toi annos ja vieläkin maha meinaa olla täynnä:'D Jospa sitä vähän nuudeleita ottais iltapalaksi. Kävin myös lenkillä meidän 'pikku' rinsessan kanssa ja kyllä oli kivaa kunnes se alko hyökkii. Tekee samoin kuin isänsä tossa iässä [: Onneks menee ohi ainakin yleensä? Noh, lenkistä selvisin ja sitten menin juoksemaan matolle. Nykyään juokseminen on tosi ihanaa hommaa, rakastan sitä tunnetta kun tuntee kuinka onkaan tehnyt jotain(: Hengästyminen ja hikoaminenkin on omalla tavallaan kivaa.

Niin ja meidän telkku toimii taas! Toisin tosi surkeesti, eli sunnuntaina olen taas menossa katsomaan jonnekkin Walking deadia, sillä en tykkää kun singaali katoaa koko ajan. Se on yksi asia mikä raivostaa minua.

Mutta tässä vähän kuvia mun päivän varsilta + jotain kuulumisia(:

<3



Oon nyt myös taas innostunut vaihteesi lukemaan ja tällä kertaa kirjaa nimeltä Halu, kirjoittajana toimii suosikki kirjoittajani J.R. Ward. Eka osa langenneista enkeleistä(: Ei ehkä ihan niin hyvä kuin jotkut aiemmat lukemani kirjat samalta kirjoittajalta, mutta en tuomitse vielä oon sen verran alussa tässä. Kirja sisältää tosiaan sen 500+ määrän sivuja(:





Niin ja oottelen nyt tässä milloin postiin tulis mun member kortti jolla saan alennusta Seinäjoen baarin juomista yms!:) Hihi.



Sitten muutama kysymys koira ihmisille, tai pikemmin valitusta ja ruikutusta. Meillä tosiaan on kotona toi Tero koira ja se on alkanut olla tosi äkänen!:O Hyökkiny nyt muakin kohti kun olen sitä komentanut. Eilen otettiin oikeen yhteen kun se kiusas meiän vanhempaa koiraa ja menin väliin ennenkuin se menis tappelu asteelle asti. Komensin Teroa ja pukkasin sitten kevyesti tuota takamukseen tyyliin 'meneppäs siitä' ja poika yritti purra. Tämä toistui kolmesti kunnes sain otteen ja vein pojan vessaan häpeemään. Vitsi kun asuis jossain lähempänä niin sais vaikka hankittua koirakuiskaajan tai jotain! Alkaa olla jo kohta toivoton! Muutoin Tero on ihana hymypoika joka aina vastassa hyppimässä melkeen kattoon saakka :''D Ehkä poika vaan yrittää pomotella... en tiiä... Kaippa se tästä! :) 

Nyt tekemään pikainen vatsalihas treeni kotona <3

<3:lla Sartza



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti