maanantai 15. lokakuuta 2012

Puhu äänellä jonka kuulen

Voihan mur! Pitää hieman kerrata tän päivän mutkikkaista kuvioista:D

Eli joo, kävin tosiaan Alajärvellä ykskaks kaverien kanssa, matkana tarttu Iittalan turkoosin sarjan pikkulautasia 2kpl, pikkareita iso läjä, herkkuja..., sukkia, ja jotain chiliolutta:D Sekä viimein se peili! Käytiinpä sit shoppailujen jälkeen syömässä... Rollsissa! Voihan surkuuden surkuus ja vielä yksi surkuus päälle! Noh, olo oli tietenkin niin paisunut, että hyikauhistus. Onneksi herkut ei maistunut tulomatkalla olleskaan:)

Mentiin sitten yhen kaverin luo ja kurjuus kun alko väsyttää. Kolmikko katto yhdessä jotain tylsää leffaa ja mä torkuin niiden sohvalla. Tahdoin kotiin, mutta koska tyhmänä en ottanut takkia niin voivoi. Soitin iskälle, ei vastannu ja viimein sitten sain äiteen yhteyden ja tää käski oottaa. Ootin, nukuin ja sit päätin että antaa olla ja lähdin tepsuttelemaan kotiin. Tietenkin juuri sillä sekunnilla ne kirotun uutiset ois loppuneet. Ymmärrättekö nyt miksi vihaan uutisia?! Niissä vaan ei oo mitään järkee...

Onneksi kumminkin, matka oli lyhyt ja ilma suht. lämmintä, mutta silti kylmää! Lisäksi kiitos Lumiani näin missä kävellä:) Mettä tie oli niin pimee, että vaan valkosten puiden rungot näky pimeässä... :D Oli se kokemus.

Niin ja turhuus sitä äkäisyyttä mikä mussa kumpusi, olin vihainen ja teki mieli ottaa vaan itkuporkuraivarit. Onneks kotiin päästyä olo on jo mitä mainioin, ei tartte enää parkua:D Tai ainakaan mieli ei tee.

Mutta huomenna näytän vähän kuvia shoppailuistani ja yhestä uudesta paidastani:) Tähän väliin pari kuvaa rotista ja kuva meidän tyttöjen bilereissusta <3

Kaustisella Konsta nimisessä baarissa tytsyjen kaa <3 :)

Corri uinuu <3

Läjä rottia.

"Älä vain katso!"

Ressu <3

<3:lla Sartza
ps. anteeksi kirjoitusvirheet... </3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti