torstai 18. lokakuuta 2012

Only girl

Päivän hyvätyö on tehty tänään(: Kävin tosiaan luovuttamassa ekaa kertaa verta ja oli kyllä mielenkiintoinen kokemus! Hieman jänskätti, mutta tuskinpa siihen monikaan on kuollut joten en kyllä pelännyt onneksi(: Ensinnäkään, verta ei meinannut tulla muutamaan kertaan ja sitä neulaa piti sorkkia siellä ja kyllähän sellanen hitsin paksu neula tuntuu vaan kun se oli siellä ihon alla. Eli se neula oli tosiaan paaaljon paksumpi mitä olisin oottanut! Onneks hoksasin vasta kun se oli jo sisällä, et herttinen kun onkin paksu.. Mutta sinne meni se n. 400ml vertani, toivotaan että hyvään tarkotukseen(: Sitten tammikuussa pääsen taas luovuttamaan <3 Ja sain mehua ja nätin pinssin minkä laitan työtakkiin sitten <3

Lisäks tänään tuli Halensilta tilaamani farkut ja vitsi nää on ihanat! Tuntuvat hoikentavan, mutta silti eivät purista vaan joustavat ja ovat todella ihanan tuntuset(: + ne saa ihanan korkialle <3 (saa jenkka kahvat piiloon!:D) Mutta nää oli kyllä hintansa väärti, todellakin!

Lisäks esittelen nyt sen mun Ellokselta tulleen paitani(: Näätte kuinka ihana se oikeesti onkaan <3 Harmi, että väri ei oikein näy hyvin näissä kuvissa, luonnossa paljon ihanempi vaikka hieman kutittaakin... Mutta mitäpä oon niin herkkä hipiäinen(: Yölläkin joutu vaihtamaan lakanoita kun oli niin nukkaantuneet, että häiritti sen verran.




Pitkä toppi / Ellos
Paita / Ellos
Farkut / Halens
Huivi / Lindex?

Tässäpä tää mun päivä oikeestaan oli(: 

<3:lla Sartza

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti