keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Roses are red, I'm blue

Nonnih, se ois taas yks päivä takana(: Ja onnistuin juoksemaan melkeen 60min! Eli tuli myös urheiltua(; Töiden jälkeen kyllä meinas vaan väkisin silmät painuu kii, mutta enpäs mennyt päikkäreille:) Tänään päivä kulunut oikeestaan elukoiden kanssa peuhatessa ja hyllyä kasatessa. Aivan oikein, sain tänään ihanan hyllyn + vaatepaketin + muumimukin joka on toisin lahja.  

Hieman tuosta vaatepaketista, tilasin siis tosiaan H&Mltä sen paidan muutamia päiviä sitten ja nyt se viimein saapui mukanaan yks lyhyt hame ja rannekorut. Hameesta en saanut hyviä kuvia, mutta voitte kuvitella varmaan se on ihan vainpelkästä venyvästä kankaasta kuin 'topin jatke' joksi olen tommosia nimittänyt:D Tuo hylly taas minkä tilasin järkytyin kuinka musta se oikeesti olikaan! Mut vitsi se jotenkin on ihana 'kohde' tässä mun huoneessa varsinkin kun meinaan nyt sen valkosen pöydän kasata:) eli tää ruskee joutaa kuuseen näin nätisti sanottuna!


H&M n. 20e

H&M n. 10e
Huuto.net

Kynttilä kuppi <3 n. 7e ELLOS

Rappumallinen hylly n. 60e / Ellos

Eli tommosia taas tällä kertaa(: Toivottavasti teksti on jotenkuten luettavaa oon nimittäin nyt ihan kuolettavan väsynyt! Onneks huomenna iltaan niin saa vähän nukkua toisin siitä kun joutuu aamuun niin huhheijaa, sillon vasta väsynitä ollaankin!:) Onneks ajatus siitä, että näkee kahen päivän päästä mun ystävää joka tulee syyslomalle tänne virkistää <3 Kyllä llut ikävä sitä! Niin ja näkee myös yhtä tosta heppatyttöä:) Toivottavasti ainakin!

Tässä vielä muutama kuva rottasista<3

Kolli-pappa <3

Corri ja Tero :)

Vas. lähtösin Hippi, Ressu ja Rune (Runsku)



Tämmöstä siis tällä kertaa(: Mitään omia vaatebloggauksia en nyt jaksanut tehä, kattoo sitten myöhemmin:) Sitten ehdotuksia tulevia bloggauksia varten voi tehdä!

<3:lla Sartzu

2 kommenttia:

  1. Ouu miten mulla ei näy ykskään noista kuvista. :( Ois kiinnostanu nähä millasia rottia sulla on ku itselläki niitä neljä kappaletta tällä hetkellä löytyy. :)
    Muuten blogisi vaikuttaa kivalta!

    http://margaritashake.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oho, miksiköhän ei näy!:O kummaa kummaa... mutta kiitos kommentista ja ihanaa että tänne eksy joku muu jolla löytyy näitä siimahäntiä!:o) ja käynpäs kurkkaa blogisi-->

      Poista