sunnuntai 4. marraskuuta 2012

the Nightmare before Christmas


Huomenna ois taas maanantai ja työpäivä:) Huisin nopsaa meni tää yks vapaa pelkästään nukkuen! Sain itteni vasta klo 15 jälkeen ylös sängyn pohjalta, mutta ei mennyt kauaa kun palasin takas. Niin ja neljä jaksoa katsoin supernaturalia mitenkäs muutenkaan kun sohvalla löhöten. Onneks sentään hieman sai tehtyä ylävartalolihas treeniä, kaiken tän laiskuuden ohella. Ja hyhhyh kun oon ahminut! Eilen tosiaan vietettiin halloweenia ja tein kakunkin(: Suklaakakun! YÖK! Niin ja sipsiä tuli syötyä myös(: Ilta meni sitten kaverien kanssa, katottiin kaksi kauhuleffaa ja pelattiin Resident Evil 6 peliä pitkään. Oli muuten kivaa <3



Halloween pukuni :''D Tykkäsin tosta puvusta! Oikea kellohelma! 

Vampyyri! Kauheelta näyttää, mut se kai on se tarkotuskin?:D

Mutta hieman lisää tästä päivästä!:) Olin shoppailemassa siwassa äiteen kanssa ja tämmönen ihme kynttiläteline tarttu mukaan melkeenpä väkisin! Niinkuin se angry birds käsivoide:'D Nyt vain pitää ostaa punasia kynttilöitä ja vo'lat tunnelma on valmis:) Mitäs tykkäätte?


Ja tää ilta loppui sitten glögiin jota join oikeestaan ekan kerran ja rakastuin siihen! En tiennyt että se olisi noin hyvää... Niin ja kuvassa komeilee mun iittala muki joihin olen hurahtanut täysin... Nyt haveilen, että ostan heti seuraavalla kerralla kun pääsee jonnekkin ihmistenilmoille niitä joulukylä mukeja vai mitä ne nyt olikaan. Aivan ihastuttavia(: Niistä ois ihana juoda tätä ihanaa lämpö juomaa!

NAM!


<3:lla Sartza


2 kommenttia: