tiistai 6. marraskuuta 2012

Olipa kerran arvonta...

Ensinnäkin lupasin itelleni etten koskaan never ever never EVER enää osallistu arvontoihin. Ensiksi jännitän niitä liikaa toiseksi en ole koskaan voittanut mitään ja jos olen se on a) mennyt rikki heti tai b) ollut jotain turhaa rihkamaa. Eli ymmärtänette mistä puhun? Eilen kumminkin näin eräässä blogissa jota luen oikeestaan päivittäin uuden postauksen; jossa järjestetään arvonta!:) 

Blogin nimi on First class ticket, yksi mun lempi blogeista! Aiemmin kun kyseinen henkilö kertoi tilanneensa Ted Baker merkkisen laukun The Handback superstoresta, innostuin itsekkin katselemaan mitä tuotteita kyseinen sivusto sisältää. Ihastuin oitis Ted Baker - Bow Icon laukkuun, siihen pinkihtävään:''D Eilen mietin töissä ihan kauheesti että 'tämä laukku mun on saatava' ja sitten iski hirvee kriisi, että kun ei oo takkia mihin toi laukku sopis ees pikkusen. Eli asia käänty niin, että laukun ohella mun pitää myös ostaa takki...:D Ei oo kyllä aiemmin näin käynyt! Lisäks 50+e on mulle liikaa rahaa laukkuun, mutta nähtävästi tässätapauksessa ei. Vaikka laukku on yksinkertainen eikä sisällä mitään hienoja monimutkaisia taskumekanismeja, voisin kuvitella ottavani laukun olalleni ja lähteä kaupunkiin ostoksille. Aivan ihana!:) Toinen 'laukku' mihin ihastuin on lompakko ja puhelimelle tarkoitettu mekanismi. Hieno sanavalinta vai mitä? Jokatapauksessa kyseinen kappales on merkiltään Tiger of sweden puhelinkotelo ja lompakko. En tiedä sisältääkö tämä pikkurahoille tarkoitettua lootaa, mutta en nää pakkoa että pitäisi aina kuljettaa rahaa käteisenä, kortilla on muutenkin jotenkin turvallisempaa kun ei tartte peljätä että jos joku varastaa niin ei ne rahat ainakaan ihan het kattoo.

Mutta tää oli kyllä kumma juttu! Töissä mietin tota laukku hommaa ja kun pääsin kotiin ja silmäilin blogeja niin oli ilmestynyt arvonta ja kas kummaa, kyseessä on juuri tuo pinkihtävä laukku!:) 

Tästä sinne!



<3:lla Sartza

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti