maanantai 5. marraskuuta 2012

Best thing I never had


Tänään tuli semmonen fiilis taas että pakko alkaa jälleen urheilemaan! Päivä vierähti töissä ja pakotin itseni sen jälkeen lenkille, ilma oli ihana ja vastaan ei tullut ihmisen ihmistä!:) Tämä on yksi syy miksi rakastan iltamyöhään tehtyjä lenkkejä. Ne piristävät kummasti ja on niin helppoa kulkea kun ei tarvitse koko ajan murehtia että tuleeko takaa joku pyöräilijä tms. Niin ja tuli sitä vähän juostua, harmi että mun lenkkikaveri ei harrasta semmosta joten suurin osa jäi kävelyksi. 

Niin ja toinen juttu on, että nyt on Terolle hommattu Sterilointi aika vai miten se nyt kirjotetaankaan. Eli tässä kuussa, toisin loppupuolella ja mua pelottaa ihan sikana! Tuskin se vakavaa on... eihän? Toinen vaihtoehto mitä vielä harkitten on semmonen hormooni hoito jossa laitetaan joku ampulli tonne kiveksiin ja koira on ½vuoden ajan kuin leikattu poika. Voisi olla ehkä hyvä kokeilla ensin tuota ennenkuin tekee lopullisen päätöksen.

Tänään tuli myös tehtyä vähän vatsalihastreeniä kun eilen tein käsi&rintalihas liikkeitä painoilla kotona. Löysin netistä hyvänvideon jossa esitellään lyhyesti joitain liikkeitä, nää on musta kivoja. :) Niin ja tuli paljon uusia liikkeitä joista ei ollut aiemmin tietonenkaan!

Pelottavaa?

äiti kävelee:''D +Heijastin testauksessa.



<3:lla Sartza

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti