torstai 24. tammikuuta 2013

Uudet tuulet ~~



Hei, jotkut on voineet huomata että minusta ei ole kuulunut paljoakaan hetkeen. Ollut todella pitkä tauko koko blogissa ja oikeastaan koneestakin mitänyt vaan facessa oli pyörinyt. Mutta kaikkea on tapahtunut tällä pitkällä tauolla! :) Ehkä kaikista ihanin hetki oli Vaasan reissu, olin siis kaverini luona 4 päivän ajan ja tutustuin siellä pariin uuteen ihmiseen. Lisäks on tullut tehtyä myös semmosia katumusta aiheutuvia juttuja, iloittu oikeen olan takaa ja nautittu elämästä. Eli perus settiä siis. Nyt aion kumminkin tehdä pikkuhiljaa tänne paluuta ja yritän hieman uudistaa blogiani, pyrin ottamaan parempia kuvia, mutta tallennan ne tänne hieman pienempänä tiedostona kun viime blogissa ei kulunut hetkeäkään kun en saanut sinne enää kuvia laitettua. :D En tahdo samaa tilannetta heti tälle blogille, joten mitään todella hyvän laatusia kuvia ei valitettavasti voi odottaa. Lisäks ajattelin perustaa Deviantarttiin pelkästään valokuvilleni tarkoitetun hommelin, linkkaan sen tänne jossakin välissä jos jotakuta kiinnostaisi :)

Blogini siis perustuu edelleen samanlaiseen menoon kuin aiemmin, mutta yritän olla hieman tarkempi kirjoitusteni suhteen ettei tulisi niin julmetusti virheitä ja sekavaa löpinää :) Muutoksia tulee myös siihen, että meinaan olla hieman avoimempi joidenkin asioiden suhteen, kaikkea en kumminkaan kirjaa tänne sillä sen verran tahdon pitää yksityisyyttäni vielä elossa. 

Tällä hetkellä minulla on 5 lukijaa joka on jo minulle iso määrä, koska en olisi uskonut alkujaankaan saavani ainuttakaan joten kiitos teille! :)

Lisäksi mua todella paljon inspaisi tehdä joku arvonta tänne, ei nyt sen takia että saisi ongittua lisää lukijoita vaan ihan mielenkiinnosta, kuulostaako tyhmältä? :D

Mutta kiitos kaikille ketkä ovat eksyneet lukemaan blogiani ja anteeksi pitkästä tauosta, muutosta tulee asian suhteen ja blogissani alkavat pian uudet tuulet! :) <3

<3:lla Sartza

2 kommenttia: