tiistai 29. tammikuuta 2013

Rakaan Coronetin muistoa kunnioittaen...



Hiljaisuus valtaa hämärän huoneen, 
tuskaa sen tiedän minulle tuoneen.
Valo kirkas häikäisee ikkunasta,
tuudittaa pientä rottapoikasta.
Rotta valolta silmänsä sulkee,
tietämättään kohti taivasta kulkee...

Coronet syntyi Seinäjoella ja muistan jo kun sain ihan ensimmäiset kuvat vauvelista tiesin, että tämä on meidän. Ja niinhän siinä kävi, että Coronet alias Corri valittiin meille yhdessä veljensä Cristianon kanssa :) Sitten alkoi se jännittävä odotus että koska pallukat saapuisivat meille. 
Kuvan on ottanut rottien kasvattaja Maikkoo.

Pojat viettivät meillä kivoja päiviä ja olivat oikeita hulivilejä! Cristiano oli parivaljakossa se, joka määräsi ja oli rohkeampi ja heti vastassa. Cronet oli aina ollut hiljaisempi ja ujompi. Meille molemmille olikova paikka kun Cristiano sitten jouduttiin lopettamaan ja sitten minun oli valittava jätänkö rotta harrastuksen tähän vai hankinko kaverin Corrrille...





Päädyin sitten ottamaan yhteyttä kasvattajaan jolta nämä pojat olivat otettu ja siellä oli yksi poika vielä vapaana. Haimme herra Hyper Aktiivisen eli Hipin/Hippulat Vinkuun meille. Rotat tottuivat nopeasti toisiinsa ja minusta jopa tuntui että Corri oli paljon pirteämpi nyt kun sai uutta seuraa. 




Sitten ei mennyt kovinkaan kauaa kun meidän entinen pari muuttui ihka eläväksi laumaksi! :) Joukkoon saapuisiis Race&Rock ja Truck Racing. 



Coronet joulukuussa

Sitten koitti aika kun Corri väsyi... Hengitys oli todella hankalan kuuloista eikä toisesta antibiootti kuurista ollut mitään apua päätimme, että ei pikkusen tarvitse kitua enempää kun lihaksetkin oli alkanut kadota ja kävely oli hankalaa. Päätös ei ollut helppo... kaukana siitä.

Coronet 28.01.2013

Joten tämä oli pieni askel meidän vipasta ekasta pojusta joka jaksoi viettää luonamme sellaiset 2 vuoden päälle! Corri oli kuollessaan 2v 3kk 1vko. Parempaa rottaa ei löydy mistään! :) 


 </3:lla Sartza 

1 kommentti:

  1. Moikka! Mun blogissa on sulle haaste :) http://farfromhome-neea.blogspot.fi/

    VastaaPoista