lauantai 2. helmikuuta 2013

Unelma urheilu asuja...

Näin Lauantain kunniaksi hieman silmä-shoppailin Elloksen sivuja ja voi hitsi kun iski into tilata vähän jotain jumppavaatteita kotiin! :) Ainoa haitta, että mitään hienouksia ei tulisi näyteltyä oikeen missään kun käyn aika harvoin esim. puntilla kun en pidä Lappajärven punttisaleista vaikka niitä sinäänsä on 3kpl. Kaksi niistä ovat omiin silmiini niin huonossa kunnossa ja kolmas niin pieni että yleensä jumppaan siellä vaan jalat. :D Ja muutahan täällä ei oikeen ole missä voisi niitä esitellä. Paitsi tietenkin kotona kun juoksee matolla tai jumppaa DVDn tahtiin.



Eli tommoset olis ihana omistaa! :) Uudet lenkkarit on kyllä hankittava kesäks, ja sisäpelikengät pian kun olisihan se mukavaa olla kerrankin puntilla kengät jalassa kun sukkasillaan jotenkin hassua tätä nykyä siellä oleskella... :) Mutta valitettavasti tuolla ei juurikaan minun kokoja löytynyt (joko liian isoja tai liian pieniä, huoh).

Ja olen kyllä todella pettynyt Lappajärven liikunta mahdollisuuksiin. Oikeastaan odotan jo innolla, että pääsen täältä jonnekkin ihmisten ilmoille ja aloittamaan liudan uusia harrastuksia. Kesällä suunnittelen jos alkaisi vaikka tennistä pelaamaan ihan vain hauskuuden vuoksi, ei vakavasti siis. Olen aina nimittäin ollut surkea tälläisissä silmä-käsi peleissä. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti