maanantai 10. joulukuuta 2012

Room for happiness~~

Hmm tähän viikkoon on tosiaan kuulunu itkua, naurua, ahdistusta, toivoa, iloa, surua ja ollut varsin monipuoleinen etten sanoisiko? Olisi jollain tapaaniin paljon kerrottavaa, mutta samalla niin vähän. Tähän kuuluu siis niin iloisia kuin vähemmän iloisia ja taas vähän iloisiakin juttuja. Yritän vähän kuvilla selvitellä teille mitä mun maailmassa on viime aikoina tapahtunut :)

No ainakin Veli kävi itsenäisyys päivänä kylässä. Toi näytille kuvan vauvasta joka kyllä vielä oleskelee mukavasti hänen vaimonsa mahassa :) Isopää ja maha ja käsi siinä näky, tulee varmaan komea poika jonka täti lellii pilalle! Mun piti otta siitä kuvasta kuva (kylläpä oli outo sana :'D) mut en ennättänyt kun hän toi sen vain näytille ja vei mennessään :) Äiti oli haltioissaan. Lisäks veljeni toi tuliaisia, tai oikeestaan joululahjat äitille ja isälle, omaani en vielä nähnyt mutta itsekkin varmaan lähetän postilla joensuuhun veljeni lahjan :) Olisikohan kohteliasta lähettää jotain myös tuon vaimolle? En kyllä tiiä yhtään mistä tämä tykkää tai näin kun en ole edes tavannut koko ihmistä... Ja kyllä, en ole nähnyt veljeni vaimoa, kertaakaan! Äiti ja isä sentään näki kun kävivät auttamassa sisustuksessa kun minä huolehdin elukoista...:') Häätkin oli niin pienet että eivät huolineet meitä sinne.



Näiden lisäks toi vielä joulusinappi purkin, lapaset äitille ja sukan isälle. Jep yhen sukan, toinen tulee postissa perässä :D Hahaha. Niin ja viime aikoina mussa on tapahtunut muutosta esim. oon syöny sinappia ja ja ja pitänyt siitä!:O Enne en oo voinu sietää ees sen hajua... Hmm... oonkohan raskaana?:D


Lisäks kävin myös aivan mahtavien ihmisten/ihmisen kanssa iltaa viettämässä ensin Perhossa ja sitten Kaustisella kuuntelemassa Popedaa vaikka se lopetti het ku päästiin paikalle. Niin ja sain tuolla baarissa turpaan kirjaimellisesti kun menin tappelun väliin... :) Mstahan on tulossa huisin rohkea! Sain sitten kaverin kaverilta lahjan ihan tietämättäni...


Kyllä... Robinin levy allekirjoituksella osoitettuna minulle :'D Oon ihan haltioissani! No en, en hauku Robinia mutta enköhän pysy ihan tässä vanhan kunnon rockissa :) Mut onhan tällä kiva mahtailla näille nuorille flickoille, etä kattokaapas ku mulla on tämmönen! Niin ja kaverini sai myös Robin kirjan... :D Emme siis kumpikan fanita tätä, mutta näin vaan pääs käymään!


Sitten vähän näihin ikävän ihaniin uutisiin eli Rottiin. Tässä viime viikon lopulla huomasin Hipillä olevan mahan alla patti, joku ehkä 3cm halkaisijaltaan oleva. No mehän pelättiin, että se on syöpä ja saatiin lääkäri aika heti maanantaille. En nyt musita yhtään minä päivänä se patti hoksattiin, mutta sitä seuraavana päivänä siinä tuntui pieni, jokin kova klimppi, sitä seuraavana päivänä se oli isontunut ja hieman kiekkomaisen näköinen. Ajattelin sen olevan sellainen talipatti joka Corriltakin tyhjättiin, mutta varma en ollut. Lauantaina otin Corrin syliin ja hmm.. patti oli poissa. Ja tilalla oli jokin tumma kova kohta ja voi sitä mätää mitä sieltä tuli! Olin kauhusta sekasin, itkin ja nauroin ja soitin sitten kaverille hädissäni että mikä ihme tuo on. Märkäpaise se kumminkni taisi vain olla? Sunnuntaina se näytti jo paremmalta ja maanantaina lääkäriin--> Ei saatuees antibioottikuuria, oli vissiin niin siistin näköinen :) Nyt vain pitää huuhdella haavaa 2xpäivässä. Kohta meen taas kattelee vähän sitä, puhdistan ja yritän hieman koittaa jos rupi antais periksi kun sekin pitäisi saada irti.

Lauantaina
Nyt haava ihan hyvännäköinen ja olen helpottunut :) Eipä tartte viedä leikkaukseen ja nyt voi olla oikeen tyytyväinen. Eli jotain iloa tästäkin kauheudesta, ainoo haitta että mun kädet on revitty auki kun Hippi ei tykkää suihkuttelusta ja nyt kun sitä pittää pestä 2 päivässä ja sörkkiä vielä tota haavaakin niin... :D Jos käteni selviävät tästä rumbasta oon tyytyväinen sillä töissä niitä joutuu pesee hirveesti ja aina lutruilla käsidesin kanssa. 


No tänään sitten saapui paketti zooplussasta :) <3 Tilasin paketin viime viikolla ja toimitus on nopeaa! Suosittelen paikkaa lämpimästi, itselle ei vielä oli rikkinäisiä tuotteita tullut, mutta kuulemma ne vaihtavat ne näppärästi. Itse olen tilannut kaikki häkistä lähtien oikeastaan zooplussasta _aina_. Jyrsijätarvikkeisiin oli tullut paljon uutuuksia ja seuraavaksi varmaan tilaan merirosvolaivan ja apinapussin pojille :D Hahaha!


14,95e

9,49e

29,90e

sama

7,95e

19,90e

sama

ilmainen, ostettu zooplussa pisteillä joita kertyy aina joka tilauksen yhteydessä! :)

Eli tommosia värkkeitä, eiköhän näillä pitkälle pötkitä, jos on jotain kysyttvää mikä mikäkin on iin kysykää pois vain :) Viimeinen klöntti on sitten kissalle ostettu kissanminttu pehmolelu johon Otto tykästy heti, tippu jopa pöydältä kun pyöri tarpeeks se kanssa tossa :D Että hyvää joulua vaan hänelle näin etukäteen <3 Olisi varmaan pitänyt säästää myöhemmäksi toi mut eiköhän se tykkää ku saa sen näin etukäteen :D

Meinaatteko te muuten ostella elukoillenne lahjoja jouluksi?

Mutta nyt menen tiskaamaan noita rottien kamppeita että sais ne huomiseks laitettua tai ylihuomiselle, sitten nopsaa suihkuun ja sitten pitäisi vielä puhistaa Hipin haavaa. Meinaa tulla kiirus jotta ennättää yövuoroon! :D

<3:lla Sartza

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti