perjantai 14. joulukuuta 2012

Goodbye Cruel World

Jouluntäpinöissä rahaa menee niin talon koristeluun, ruokaan kuin lahjoihinkin. Mietimme mitä kukin haluaa, kalliita kahvinkeittimiä ja sen sellaista ja etenkin mitä me itse tahdomme? Mutta eikö olisi nyt hyvä istuutua hetkeksi aloilleen ja miettiä mitä meillä oikeasti on ja mitä joillakin ei todellakaan ole. Joillekkin pelkkä ruoka on jo iso asia, he eivät mieti lahjoja, he eivät ymmärrä että joulu on erityinen asia. Heillä ei ole omaa kotia tai parhettä. Niin he ovat kodittomia.


everything need to changes


Jos olet vähäänkään eläinystävä mietit varmasti samoin kuin minä nyt. Tiedän, että monilla oikeasti ei ole varaa lahjoittaa rahaa, ruokaa tai muita mukavuuksia kodittomille eläimille. Mutta olen vain niin lopen kyllästynyt kun monilla olisi edes pieni summa varaa lahjoittaa, niin onko 10euroa paha jos sillä eläin saa ruokaa viikon ajan? 

Itse lupaan heti joulun mentyä ohi lahjoitan rahaa animalian tai SEYn kautta jotta voi tosiaan olla varma, että se menee kodittomien mahaan eikä ihmisten taskuihin vaikka epäilen että tätä tapahtuisi Suomessa, se on silti mahdollista. Ehkä tämä on yksi syy miksi lahjoittamista vieroksutaan, meneekö se varmasti oikeaan paikkaan  sitä tarvitseville?

Tässä tapauksessa ei auta kuin ottaa riski. 


Annetaan se pieni jouluilo jokaiselle jotta kenenkään ei tarvitsisi olla maha tuhjillään ja kylmissään, jotta jokaisella olisi lämmin ja iloinen mieli. :) 


http://www.musch.fi/jouluiloa

ps. anteeksi en osannu linkittää tohon banneriin tota vaikka yritin ihan tosissaan :''D



Mutta palataan hieman tohon hyvään tekoon. Mitä minä aion tänä jouluna tehdä? No minä ja äiti ostamme yhdelle kaverilleni tai työkaverilleni miten vain lahjakortin ruokakauppaan 200e (eli molemmilta 100e). Tällä hän voi syödä ja ostaa ruokaa myös koirilleen :) Toivottavasti tämä auttaa häntä jaksamaan talven pimeyden yli kun se tahtoo aina olla vaikeaa, etenkin tyhjällä mahalla! :D 

Mitäs hyviä tekoja te meinaatte tehdä? :) Vai ette ollenkaan? :D

<3:lla Sartza

2 kommenttia:

  1. Käy kurkkaan mun blogi! Lähetin sulle palkinnon :) http://teamemmppu.blogspot.fi/2012/12/liebster-blog.html

    VastaaPoista